Kim Kadın Kim Koca hd izle, | HD Film izle | Yerli Film seyret | Tek parça izle | Hd Dizi Film
Sitemizde şuan toplam 77 film bulunmaktadır.
Üye Ol Üye Girişi

Kim Kadın Kim Koca

cialis Reklamı Geç
İyi Seyirler.
0
( Yüksek Kalite )

Kim Kadın Kim Koca filmi, 6.6 puan alarak 2016 yapımı olan filmin konusunda ise Kia (Kareena Kapoor) kariyerinde ilerlemek isteyen, kadının yerinin evi ve çocuklarının yanı olduğuna yönelik algıya karşı mücadele eden başarılı bir iş kadınıdır. Kabir (Arjun Kapoor) ise çok zengin bir inşaat şirketi sahibinin oğlu olmasına rağmen iş hayatını sevmeyen, ancak ev işleri yapmaktan ve mutfakta zaman geçirmekten çok hoşlanan, tıpkı annesi gibi olmak isteyen bir adamdır. Bir seyahat esnasında tanışan ikili birbirinden çok hoşlanır ve kısa süre sonra evlenirler. Etraftaki insanların tuhaf karşılamasına rağmen evlilik gayet iyi gitmektedir. Kia’nın bir röportajında eşinden bahsemesiyle Kabir tüm ülkede tanınır ve aralarındaki ilişkinin şekli değişmeye başlar.
Ki&Ka, Hindistan gibi dünyanın birçok ülkesindeki kadın ve erkeğin alışıldık cinsiyet rollerine değişik bir açıdan bakan bir Bollywood romantik-komedisi olarak karşımıza çıkıyor.

1.609 views
FILM BILGILERI 8 sene önce eklendi

Kim Kadın Kim Koca filmi, 6.6 puan alarak 2016 yapımı olan filmin konusunda ise Kia (Kareena Kapoor) kariyerinde ilerlemek isteyen, kadının yerinin evi ve çocuklarının yanı olduğuna yönelik algıya karşı mücadele eden başarılı bir iş kadınıdır. Kabir (Arjun Kapoor) ise çok zengin bir inşaat şirketi sahibinin oğlu olmasına rağmen iş hayatını sevmeyen, ancak ev işleri […]

Tür: Dram Filmleri, Fantastik Filmler, Gerilim Filmleri, Komedi Filmleri, Romantik Filmler, Yeni Filmler, Yerli Filmler

IMDB Puanı: 6.6

Etiketler: , , ,

BENZER FILMLER
8.289 views izlenme
2.899 views izlenme
2.075 views izlenme
1.863 views izlenme
3.420 views izlenme
YORUMLAR Yorum Yapmak Istermisiniz ?